Tjänster inom

tillverkning, renovering och service

Vi är specialister på tillverkning och renovering av kundspecifika produkter i stål eller rostfritt och vi erbjuder en mängd olika tjänster.

Våra tjänster

I vår maskinpark och verkstad skapar erfarna, kompetenta och engagerade verkstadstekniker unika konstruktionslösningar utefter dina önskemål.

Svetsning

Vi besitter behörighet för svetsning enligt stålbyggnadsnorm ISO 9001:2015 och EN 1090-1 EXC2. 

Vi har licenser för svetsning i de flesta material, till exempel aluminium, rostfritt och syrafast stål.

Smide och konstruktion

Vi erbjuder en konstruktionsavdelning med gedigen erfarenhet av maskinkonstruktion och mekatronik samt CE märkning av egna konstruktioner. Konstruktionsarbeten görs i Solid Works.

 

Portar och grindar

Vi erbjuder konstruktion, reparation och installation av portar och grindar. Vi hjälper er med portar för alltifrån bostadsfastigheter till industrier. Vårt team skapar vanliga garageportar till större, specialanpassade portar för tex. industrier.

VA-tjänster​

Svets- och mekaniska arbeten på vatten- och avloppsanläggningar. Reparationer av rörsystem och pumpar för vatten- och avloppsreningsverk.

 

 

 

Helhetslösningar

Vi ingår i en koncern med våra systerbolag Hallstaviks Schakt och Svensk Markentreprenad

Det gör att vi är det självklara valet för dig som söker ett företag som har kunskapen och kapaciteten att skapa och hantera unika helhetslösningar. 

Legotillverkning

Vi har lång erfarenhet inom legotillverkning. På uppdrag av andra företag konstruerar och producerar vi lösningar för att optimera eller effektivisera beställarens verksamhet. Hur kan vi hjälpa dig? Klicka dig vidare för att läsa mer om vårt arbete med legotillverkning.

Entreprenad- maskiner

Vi kan hjälpa dig med utrustning till nya maskiner, så som tillbyggnader, CE märkning av lyftanordningar och bärverk. Vi utför även renovering, ombyggnation och service av grävmaskiner, dumprar, hjullastare och lastmaskiner.

Krossverk

Vi utför renovering, ombyggnation och servicetjänster av siktstationer, kross- och sorteringsverk samt mobila krossar.

Vi garanterar våra kunder kvalitetslösningar

Du som kund hos oss på Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage kan känna dig helt trygg med att den lösning du beställer av oss kommer vid färdigställning att vara av högsta kvalitet och möta de behov som du eller ditt företag har.

Därför är det viktigt för oss att kvalitetssäkra vårt arbete, genom samtliga led i vår verksamhet. Att anlita oss ska innebära trygghet. Läs gärna mer om vår arbetsprocess:

Modern maskinpark möjliggör snabba leveranser

För att kunna leverera kundunika lösningar av högsta standard har vi en egen, modern maskinpark. Samt ett kunnigt, engagerat och kreativt team med lång erfarenhet som vet hur man optimerar maskinernas möjligheter.

Det finns oändliga möjligheter för att skapa kundunika. I och med vår fullt utrustade verkstad, med tillgång till både manuellt och CNC-styrda maskiner för svarvning, fräsning, alborrning samt renrum för montage mm kan vi skapa lösningar för just din verksamhet.

Tjänster - Vi skapar kundunika lösningar bland annats med vår rundbockningsmaskin som ses på bilden.

Kontakta oss!

Vad kan vi göra för dig? Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom kort.

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Kontakta oss

Följ oss

Koncernbolag

AU Kross AB
Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB