Om oss

Vår koncern gör oss unika

Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage, HMM, bildades 1932 och är ett väl etablerat företag inom verkstadsindustrin. Vi är stolta att ingå i koncernen: Boträsk Holding tillsammans med våra systerbolag Hallstaviks Schakt och Svensk Markentreprenad

Det gör att vi är det självklara valet för dig som söker ett företag som har kunskapen och kapaciteten att skapa och hantera unika helhetslösningar. 

Om oss på HMM

Vi är

En del av en sammansvetsad koncern där vi, tillsammans med våra systerbolag besitter lång erfarenhet och skilda expertiser inom verkstadsindustrin.

Vi är experter på kundspecifika lösningar i stål, med resurser för plåtskärning, svarvning, maskinbearbetning, svetsning och konstruktion i vår fullt utrustade maskinpark.

Vi är företaget för dig som söker en flexibel samarbetspartner som kan tillhandahålla unika helhetslösningar för att effektivisera, underhålla eller säkra ert dagliga arbete,

Vi erbjuder

I Hallstavik där ni som sagt hittar oss, finns maskiner samt en oerhörd erfarenhet av att hantera och bearbeta stora objekt samt kompetens och utrustning för avancerade svetsarbeten i stål och rostfritt.

Vi erbjuder även lösningar som omfattar konstruktion, tillverkning, igångkörning och CE-märkning av processanläggningar och maskiner, inklusive el och logik.

Montering av slutprodukt hos kund ingår ofta i våra uppdrag.

Vi levererar

Vi levererar kundunika slutprodukter som är framställda genom ett kvalitetssäkrat arbete som genomsyrar samtliga led i vår verksamhet. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss.

Våra certifieringar innebär en kvalitetssäkrad verksamhet för nöjda, återkommande kunder.

 

 

 

Kundunika lösningar av hög kvalitet

Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage garanterar ett kvalitetssäkrat arbete, genom alla led i vår verksamhet. Vi har alltid kundens behov och som grund för vårt arbete.

Kontor och maskinpark i Hallstavik

4 mil från Norrtälje och ca 10 mil norr om Stockholm, hittar ni oss. Här har vi all produktion samlad i egna lokaler anpassade för vår verksamhet. 

om oss

Om oss - Bild från Hallstaviks Schakts kontor med diplom och små entreprenadmaskiner uppradade på en hylla

Kontakt

Vill du veta mer om oss och vad kan vi göra för dig? Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom kort.

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Koncernbolag

AU Kross AB
Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB
 

Kontakta oss