Vi garanterar hög kvalitet​

Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage garanterar ett kvalitetssäkrat arbete, genom alla led i vår verksamhet. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss.

Nära kommunikation och samarbete i hela organisationen

Inom organisationen arbetar vi med tydlig kommunikation, proaktivt arbete och för en god arbetsmiljö för hela teamet, från ledning till personal. Ett sammansvetsat team fångar snabbt upp eventuella brister och agerar på dem, vart de än sker i organisationen. Detta gör att vi kan garantera ett ständigt högkvalitativt arbete.

Våra certifieringar

Våra certifieringar innebär en kvalitetssäkrad verksamhet för nöjda, återkommande kunder

En symbol som visar att våra produkter uppfyller de aktuella europeiska hälso-, säkerhets- och miljöskyddskraven. För många produkter som säljs inom EU är en CE-märkning ett krav.

CE är inte en märkning för kvalitet, utan är ett betydande bevis på att produkten uppfyller de europeiska hälso-, säkerhets- och miljöskyddskraven ställda inom EES.

ISO9001:2015​

Internationell riktlinje för vilken standard ett ledningssystem bör hålla. Certifieringen innebär att vi uppfyller de kraven på kvalitet på ledningssystem som krävs. 
Vare sig bransch eller storlek på organisation så visar en ISO 9001 certifiering, att man arbetar efter ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. 
Certifieringens riktlinjer skapar förutsättningar för företag att få ökad förståelse för kunders behov, uppfylla och överträffa dem samt att sträva mot ständig förbättring inom verksamheten.

EN1090-1

Kvalitetssäkring som visar att bärande delar av stål och aluminium-konstruktioner lever upp till standarden vad gäller både tillverkning och montering, för att få säljas inom Europa. Därför krävs det att alla organisationer som producerar stål- och aluminiumlösningar följer dessa riktlinjer.kvalitetsarbete genomfört av gasskärmaskin
Kundunika lösningar av hög kvalitet

Vi har alltid kundens behov och som grund för vårt arbete.

Här har vi tex. skapat en lösning på en grävmaskin för att skapa en tryggare och mer effektiv arbetsmiljö för föraren samt för att minska förslitning på maskinen. Den ökade bandbredden förhindrar att maskinen står ostadigt och svajar, därmed förlängs livslängden på maskinen betydligt.

 

Kontakta oss!

Vad kan vi göra för dig? Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom kort.

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Koncernbolag

AU Kross AB
Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB
 

Kontakta oss