Jobba hos oss på HMM

Hallstaviks Mekaniska Maskinmontages engagerade och mycket kompetenta medarbetare är en stor bidragande faktor till vår goda företagskultur, vårt effektiva arbete och det nära samarbete som vårt team utövar dagligen. 

HMM som arbetsplats

I en organisation som är mycket måna om våra medarbetare främjar vi stor frihet under ansvar. 

I team med skilda expertiser arbetar man tight och flexibelt med varandra. Alltid för att överträffa våra kunders förväntningar. Vår organisation bygger på ett öppet klimat med korta och nära kommunikationsvägar mellan ledning och medarbetare.

Att jobba hos oss innebär ständig utveckling om man vill.

Jobba hos oss på HMM

En arbetsdag på Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage

Gemenskap

Vi börjar med en morgonsamling 6,30 för att planera dagen gemensamt. Är någon sjuk kan vi behöva flytta runt folk lite i schemat och det är aldrig några problem med det. Vi är ett sammansvetsat team som ställer upp för varandra. Vi hjälps åt.

Varierade arbetsuppgifter

Sedan tar sig alla ut dit de ska vara för dagen. En del av tjusningen med att arbeta på HMM är att dagen oftast inte är den andra lik. Att jobba hos oss innebär en stor variation på arbetsuppgifter vilket gör att man inte ledsnar på det man gör!

 

Kommunikation

Tydlig och tight kommunikation mellan team och ledning gör att vi kan genomföra dagarna på ett effektivt och kvalitativt sätt, samtidigt som vi har kul tillsammans. Jag tror att vår samarbetsvilja och vårt teamwork gör oss unika.

Möjlighet till kompetensutveckling

Att jobba hos oss innebär möjlighet till kompetensutveckling, om man vill. Vår vision är att våra anställda ska växa tillsammans med företaget​. Därför erbjuder vi våra anställda vidareutbildning.

Internutbildning

Eftersom många delar av verksamheten kräver utbildning så lägger vi stor vikt vid internutbildning. Vi har även en utbildningsmatris där våra anställda har möjlighet att komma med önskemål om kompetensutveckling. 

Vår rekryteringsfilosofi

Filosofin i våra rekryteringsprocesser handlar i huvudsak om att hitta rätt person med ett brinnande intresse. Vi kan sedan tillhandahålla den kompetensutveckling och certifiering som krävs för att du ska kunna genomföra arbetet på ett säkert och kvalitativt sätt.

Låter det här som en arbetsplats för dig?

Vår organisation har nästan alltid plats för fler medarbetare som kan bidra med passande erfarenhet och kompetens till vårt team.

Vi söker dig som har:
  • Grundläggande gymnasieutbildning
  • Ett brinnande intresse för mekaniska arbeten så som: Skruva, meka och svetsa
  • B-körkort
Två manliga kollegor arbetar tillsammans i maskinparken på en röd svarvmaskin