Smide och konstruktion

Vi på Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage är stolta att kunna erbjuda unika lösningar för ditt projekt inom smide och konstruktion. Vår engagerade personal har en djup förståelse för material, processer och branschstandarder som gör att vi kan lova dig som kund att leveransen av din lösning kommer att tas fram med högsta precision och noggrannhet.

 

Våra tjänster inom smide och konstruktion

Plåtskärning

Vi besitter resurser som gör det möjligt för oss att med  precision och snabbhet skapa komplexa plåtdelar. Vare sig du är i behov av större delar till omfattande konstruktioner eller små deltaljkomponenter så skapar vi skräddarsydda lösningar för ditt projekt.  

Svetsning

Vi är experter på svetsning av rostfritt stål, aluminium och andra metaller, där vårt mål att säkerställa långvarig hållbarhet och prestanda.

Svarvning och maskinbearbetning

Med en gedigen kompetens inom svarvning och maskinbearbetning skapar vi detaljer med hög precision och optimala ytegenskaper. 

Konstruktion

Våra konstruktionstjänster sträcker sig från att omvandla koncept till detaljerade ritningar till färdiga produkter. Vi kan förverkliga idéer och designa lösningar som passar ditt unika projekt. 

CEmärkning av egna produkter

En CEmärkninge visar på att våra produkter följer riktlinjerna som är satta enligt EU:s strikta standarder.

Det betyder att du som kund mottar produkter i din leverans som uppfyller högsta krav på hållbarhet och prestanda. Fokuset ligger på kvalitet och att skapa pålitliga lösningar för alla dina smide och konstruktionsbehov.

Vi är en trygg och pålitlig partner som erbjuder produkter med CEmärkning.

smide och konstruktion

Tids- och kostnadseffektivt

Vår toppmoderna maskinpark och effektiva produktionsprocesser möjliggör snabba leveranser utan att kompromissa med kvaliteten.

Hög kvalitet och precision

Genom att kombinera avancerad teknik med erfarenhet säkerställer vi att varje produkt som lämnar vår verkstad är av högsta kvalitet och uppfyller dina specifika krav.

smide

Långsiktigt och hållbart

Våra smides- och konstruktionstjänster strävar efter att skapa produkter och lösningar som inte bara uppfyller dina behov just nu. De ska också är hållbara på lång sikt.

Anpassade lösningar

Genom att erbjuda specialanpassade lösningar strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

smide och konstruktion
Kundunika lösningar av hög kvalitet

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå dina specifika behov av unika lösningar som krävs för att du ska kunna färdigställa ditt projekt. Varje smides- och konstruktionsprojekt skapas utefter dina krav och behov.

Kontakta oss!

Vad kan vi göra för dig? Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom kort.