Vi konstruerar och installerar

Portar och grindar

Vi på Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage erbjuder tjänster inom konstruktion, reparation och installation av portar och grindar. Vi hjälper er med portar för alltifrån bostadsfastigheter till industrier. Vårt team skapar vanliga garageportar till större, specialanpassade portar för tex. industrier.

Nära kommunikation för er unika port

När du anlitar oss på Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage får du tillgång till ett helt team av experter. För att lösningen ska bli den rätta för just er arbetar vi med nära och tät kommunikation tillsammans med er. Detta ger oss en detaljerad insyn i er verksamhet och tydlig förståelse för era önskemål.  

När vi skapar er lösning tar vårt kunniga team hänsyn till en rad faktorer som tillsammans resulterar i den optimala slutprodukten:

  • Funktion 
  • Säkerhet
  • Hållbarhet
  • Rätt estetik för omgivande arkitektur
öre

Portar och grindar med funktionalitet och estetik i kombination

När vi skapar er lösning tar vårt kunniga team hänsyn till en rad faktorer som tillsammans resulterar i den optimala slutprodukten: Funktion, säkerhet, hållbarhet och sist men inte minst: rätt estetik för omgivande arkitektur

Portar för fastighet eller industri?

Är du i behov av en enkel garageport för en bostadsfastighet eller ett mer omfattande arbetet som resulterar i komplexa grindar, eventuellt för industriellt bruk? Då är vi din trygga leverantör.

Vi besitter den kompetens och de resurser som krävs för att leverera små och större projekt men alltid högkvalitativa lösningar.

Våra tillverkningsprocesser bygger på avancerade tekniker och noggrannhet.

Från konstruktion till installation

Vårt arbete startar vid att skapa konstruktionen och sträcker sig hela vägen till installationsfasen. Vi skapar helhetslösningen för er. Det är en oerhörd fördel att ha tillgång till erfarna installatörer som är välbekanta med våra egna konstruktioner som kan säkerställa att portarna och grindarna installeras på ett korrekt och säkert sätt.

En av våra nöjda kunder

Ett av våra större arbeten och installationer, när det kommer till portar, är den lösning vi skapade för Öregrundsvarvet.

Ett lyckat arbete för en nöjd kund där vi kombinerat funktionalitet och estetik, så att slutresultatet passar optimalt på Öregrundsvarvet.

Portar och grindar

Kontakta oss!

Är du i behov för porter eller grindar för din fastighet? Kontakta oss så skapar vi en trygg, funktionell och estetisk lösning för er. 

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Kontakta oss

Koncernbolag

AU Kross AB
Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB