Tjänster inom legotillverkning

Vi har lång erfarenhet inom legotillverkning. På uppdrag av andra företag konstruerar och producerar vi lösningar för att optimera eller effektivisera beställarens verksamhet. Med vårt teams lyhördhet, långa erfarenhet och stora kunskap skapar vi en lösning, unik för just ert behov.

Ett team med gedigen erfarenhet

Vi har den breda kompetensen som det egna företaget kanske inte har tillgång till. Vårt team består av specialister med lång erfarenhet inom unika konstruktionslösningar inom stål samt med resurser för plåtskärning, svarvning, maskinbearbetning, svetsning och konstruktion för en rad skilda branscher. 

Som din legotillverkare erbjuder vi dig​

Nära kommunikation

Bred kompetens

Unika lösningar

legotillverkning

Kvalitetssäkrat arbete​​

Korta produktionsled​​

Hjälp från idé till montering

Ett mer tids- och kostnadseffektivt arbete

Att ta in kompetens utifrån som ser på er verksamhet med andra ögon ger er en stor chans till optimering av samtliga produktionsled.

En legotillverkare med lång erfarenhet i ryggen kan ge förslag på förbättringar som kan leda till konstruktionslösningar som tex besparar er material, ger er en förkortad tillverkningstid, ser möjligheter i alternativa materialval. Den här typen av förändringar och förbättringar leder således i det långa loppet till sänkta kostnader.

legotillverkning där kundunika lösningar skapas av ett erfaret team. På bild en person som svetsar ihop en kundunik lösning i mörk verkstad

Våra kunder optimerar sin verksamhet med hjälp av legotillverkning

Vi har kunder inom många olika branscher och industrier, vad de har gemensamt är att de strävar framåt. Där finns vi till hjälp för att optimera verksamhetens uppgifter genom bland annat konstruktion och ombyggnation.

Maskiner och utbildade experter

Vi har tillgång till en väl utrustad maskinpark med kompetenta och certifierade medarbetare som kan få ut det bästa vid användning av dessa. Att istället köpa in maskiner som dessutom ska ha service samt utbildning av personal leder resulterar i en mycket stor investering för ditt företag. 

Att anlita oss som legotillverkare som inte bara har tillgång till en mängd maskiner utan även ett team med skilda expertiser besparar dig en rad stora utgifter.

Gasskärmaskin

Kontakta oss!

Är du ute efter ett smidigt samarbete och kostnadseffektiva lösningar i form av legotillverkning?