Våra tjänster inom svetsning

Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage är din pålitliga svetsare för tillverkning och renovering av produkter i stål och rostfritt material.

Vi har lång och gedigen erfarenhet samt besitter de certifieringar som krävs för att garantera att du som kund ska motta en högkvalitativ och säker slutprodukt. Unikt skapad och anpassad efter just din verksamhets behov och önskemål. 

Tillverkning och renovering

Vi erbjuder svetsningstjänster där vi kan hjälpa er med både tillverkning och renovering av kundspecifika produkter.

Du kan alltid känna dig trygg med att vårt team av erfarna svetsare genomför arbetet med hög expertis och noggrannhet, vare sig det kommer till nytillverkning av produkter eller renovering och optimering av befintliga komponenter.

En nära kommunikation mellan dig som kund och oss som leverantör hjälper oss att få tydlig insyn i er verksamhet. Det gör det möjligt för oss att skräddarsy smarta, effektiva och unika lösningar som bemöter era behov och krav. Och förhoppningsvis överträffar dem!

Svetsning i vår verkstad
Vi garanterar hög kvalitet​

Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage garanterar ett kvalitetssäkrat arbete, genom alla led i vår verksamhet. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss.

Certifiering för svetsning och strukturella stålkomponenter

Vi besitter ISO 9001:2015 och EN 1090-1 EXC2 certifieringar, vilket visar att vi uppfyller den standard som ställs på slutprodukten när det kommer till svetsning, framför allt av strukturella stålkomponenter för byggnads- och ingenjörsprojekt.

Vi uppfyller kraven för ISO 9001:2015 och EN 1090-1 EXC2 

  • Materialhantering
  • Svetsningsteknik
  • Märkning
  • Dokumentation
  • Spårbarhet
  • Kvalifikation av svetsare

Genom att uppfylla detta garanteras du som beställare att de strukturella stålkomponenter vi skapar uppfyller byggnadsregler och säkerhetskraven.

Svetsade kundunika lösningar 

Att skapa kundunika, pålitliga och högkvalitativ svetslösningar är ständigt vad vårt erfarna team av svetsare vill leverera till dig som kund. Vårt svetsteam innehar den tekniska kompetens som behövs för att utföra precisionssvetsning. 

I kombination med modern utrustning kan vi säkerställa att varje leverans är av högsta kvalitet och uppfyller våra kunders exakta krav. Låt oss presentera ett par av våra arbeten:

Förstärkning av skopa

En av våra kunder behövde förbättra sin utrustning så här hjälpte vi dem med att förstärka bottnarna på deras skopor.

Genom att förstärka bottnen på skopan både förlänger man dess livstid samt att man tack vare anpassningen har skapat en unik skopa som är helt anpassad efter just de arbetsuppgifter som den ska tåla och utföra. 

Den specifika förstärkningen blir således en kostnadseffektiv åtgärd eftersom skopan kommer att hålla längre och arbetsprocesserna effektiviseras med den specialanpassade skopan.

Rensgaller med specifika mått

Här har vi skapat kundunikt rensgaller i rostfritt stål helt efter beställarens specifika efterfrågan och mått för att effektivisera och optimera arbetsprocesser i deras verksamhet. 

Rensgallret hjälper till att avskilja fasta material från bland annat vätskor. Inom vattenrening används det till exempel för att separera grövre partiklar från råvattnet innan det ska genomgå den slutgiltiga reningsprocessen. 

Detta hjälpmedel kan användas i rör och utrustning på både kommunala vattenverk eller industrianläggningar för att förhindra att sortera bort främmande material som kan orsaka stopp.

Rensgaller skapat av rostfrittstål för kund
Rensgaller skapat utifrån kundunika önskemål och mått

Kontakta oss!

Vad kan vi göra för dig? Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom kort.

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Kontakta oss

Koncernbolag

AU Kross AB
Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB