Vår cookiepolicy

Denna cookiepolicy gäller för HMM användning av cookies på vår webbplats. Denna cookiepolicy beskriver vilken typ av kakor vi använder på webbplatsen, varför vi använder kakor, hur du kan blockera eller radera cookies samt var du kan läsa mer om de specifika kakor som används.

Cookies

En cookie är en liten fil, som sparas på din dator när du besöker en webbplats. Denna fil lagrar information som kan läsas av webbsidan om du besöker den igen vid ett senare tillfälle. Vissa kakor är nödvändiga för att sidan ska fungera ordentligt.

Andra kakor förenklar för besökaren: De kommer ihåg dina inloggningsuppgifter eller vilket språk du har valt till exempel. Kakor innebär att du inte behöver fylla i samma information på nytt.

Kakor används också i marknadsföringsändamål då de möjliggör att webbsidan kan identifiera dig som en återkommande besökare och kan då ge dig en personligare upplevelse.

Cookie

Så använder vi cookies

Vissa kakor som HMM använder är absolut nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att möjliggöra att du kan röra dig på webbplatsen och använda dess funktioner. Du behöver inte godkänna vår användning av nödvändiga kakor eftersom de krävs för att vi ska kunna tillhandahålla webbplatsen.

Webbplatsen använder även kakor som tillåter oss att optimera webbplatsens funktioner, att förbättra din upplevelse av webbplatsen, att göra webbplatsen enklare att använda samt att skräddarsy webbplatsen till dina intressen och behov. Dessutom används kakor för att sammanställa anonym statistik för att vi ska förstå hur våra användare surfar på webbplatsen och därigenom kunna förbättra oss.

HMM använder även kakor för att kunna marknadsföra oss personligare genom att skräddarsy annonser som mer troligt tilltalar dig.

Personuppgifter

Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage AB (nedan HMM) behandlar personuppgifter med största omsorg. Genom att lämna information via vår webbplats godkänner du att HMM behandlar personuppgifter såsom kontaktinformation och företagsuppgifter. Dessa uppgifter används för att administrera affärsrelationen samt i försäljning.

Tillgång

De personuppgifter du lämnar till oss kan komma att delas med HMM externa leverantörer (så som IT-leverantörer) i den mån det behövs för att administrera och genomföra ovan nämnda ändamål. Dina personuppgifter kommer dock inte att i övrigt vidarebefordras, säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner utan ditt samtycke.

Endast personer hos HMM som behöver behandla personuppgifterna för ändamålen ovan har tillgång till uppgifterna. HMM har vidare vidtagit lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bl.a. förlust och obehörig åtkomst.

HMM sparar dina personuppgifter till dess att uppgifterna inte längre behövs eller anses vara inaktuella.

Jobba hos oss
Rättigheter

HMM är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas korrekt och i enlighet med tillämplig lag.

Du har rätt att utan kostnad en gång per kalenderår kontakta HMM och få veta vilka uppgifter som finns om dig. Du har rätt att få ut personuppgifterna i ett maskinläsbart format och du har rätt att överföra dina personuppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.

När som helst kan du begära att behandlingen av dina personuppgifter begränsas eller att vi ska radera dina personuppgifter. Notera dock att en begränsning eller radering kan innebära att HMM inte har möjlighet att skicka dig information i enlighet med dina önskemål. Vi är även skyldiga att på din begäran rätta uppgifter om dig som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Om du är missnöjd över hur HMM behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla sådant missnöje till Datainspektionen, som är tillsynsmyndighet för HMM personuppgiftsbehandling.

Vilken typ av cookies använder vi?​

Långvariga cookies

Kakor som sparas på din enhet under en längre tid. De används t.ex. vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du som användare senast besökte webbplatsen. Hur länge cookien ligger kvar på din enhet beror på livstiden på den specifika cookien och din webbläsares inställningar.

Tredjepart cookies

Kakor som tillhör andra domäner än de som visas i adressfältet. Tredjepartscookies öppnar upp möjligheter för att spåra användarens webbhistorik. HMM använder sig av verktygen Google Analytics, Google Tag Manager. Klicka på respektive verktyg för att läsa mer om dem.

Så avaktiverar du cookies

Chrome

 

  1. Öppna Chrome
  2. Klicka på ikonen för Chrome-menyn
  3. Nästan längst ned på sidan klickar du på ”Visa avancerade inställningar”
  4. Du inaktiverar Kakor genom att välja ”Förhindra att webbplatser sparar några data”
Safari
  1. Öppna Safari
  2. Välj ”Inställningar” under ”Safari-menyn” och klicka på ”Integritetsskydd”
  3. Du inaktiverar kakor genom att välja ”Blockera”
Firefox
  1. Öppna Firefox
  2. Välj menyn ”Verktyg” och klicka på ”Inställningar”
  3. Välj ”Sekretess” och avmarkera valet ”Tillåt att webbplatsen lagrar kakor”
  4. Om det inte fungerar direkt kan du behöva starta om din webbläsare
Internet explorer
  1. Välj menyn ”Verktyg” och ”Internetalternativ”
  2. Klicka på fliken ”Sekretess” och flytta skjutreglaget under ”Inställningar” längst upp om du vill blockera alla kakor
  3. Klicka på ”OK”
Edge
  1. Öppna Edge
  2. Klicka på ikonen för Edge-menyn
  3. Klicka på ”Inställningar”
  4. Klicka på ”Visa avancerade inställningar”
  5. Scrolla ner till ”Cookies” och välj ”Blockera”

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Koncernbolag

Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB
AU Kross AB

Kontakta oss

Följ oss