I vår maskinpark

Pinachosvarven

För att kunna skapa kundunika stållösningar krävs kompetens och kunnighet för hur våra maskiner används på ett optimalt sätt. Detta inkluderar även vår avancerade pinachosvarv. Med pinachon kan vi producera precisionskomponenter för olika ändamål, där ibland industriella delar, verktyg och prototyper. 

Kundens behov i fokus

Tack vare vårt teams kunskaper och pinachosvarvens möjligheter kan vi  leverera pålitliga och högkvalitativa slutprodukter. Alltid med kundens unika behov och önskemål i fokus.

pinachosvarven

Kundspecifika lösningar med vår avancerade pinacho

Högteknologisk precision

En av de främsta fördelarna med vår pinacho är dess precision. Den avancerade teknologin möjliggör exakta svarvningar och dimensionella toleranser som uppfyller de strängaste kraven. 

Vår skickliga personal har expertisen att arbeta med olika material och utföra noggranna svarvningar för att skapa komponenter som passar perfekt till dina behov.

Mångsidighet

Mångsidigheten hos vår pinachosvarv är en annan anmärkningsvärd egenskap. Den kan bearbeta olika typer av stål och andra material, inklusive aluminium, koppar och rostfritt stål. 

Oavsett om det handlar om en engångsbeställning eller en större produktionsomgång, kan vi anpassa vår pinachosvarv för att möta dina specifika tillverkningsbehov och leverera produkter av högsta kvalitet, i rätt tid och enligt dina krav.

Kundunik slutprodukt

Med vår pinacho kan vi producera en rad komponenter och produkter som är skräddarsydda för dina specifika behov. Vi kan tillverka precisionsdelar för olika ändamål, inklusive industriella komponenter, verktyg, maskindelar och prototyper. 

Oavsett om du behöver enkla eller komplexa former, fina detaljer eller robusta konstruktioner, kan vår pinachosvarv leverera resultat av högsta kvalitet.

Produktion av precisions-komponenter

Med detta maskinverktyg kan vi producera precisionskomponenter för olika ändamål, inklusive industriella delar, verktyg och prototyper. Vår pinachosvarv levererar pålitliga och högkvalitativa resultat för dina unika tillverkningsbehov. 

Kundunika lösningar framställda med hjälp av vår:

Pinacho

Rälshjul

Här har vi skapat ett specifikt mått på rälshjul utifrån önskemål från kund. Rälshjulet är tillverkat i stål för att stå emot de hårda påfrestningar som det får utstå när det är i drift. 

Med hjälp av pinachosvarven kunde vi skapa rälshjul som är stabila och smidiga, vilket leder till en ökad säkerhet för vår kund och pålitliga transporter.

Valsar

Med detta maskinverktyg kan vi producera precisionskomponenter för olika ändamål, inklusive industriella delar, verktyg och prototyper. Vår pinachosvarv levererar pålitliga och högkvalitativa resultat för dina unika tillverkningsbehov. 

valsar skapade av vår pinacho

Kontakta oss!

Vad kan vi göra för dig? Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom kort.

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Koncernbolag

AU Kross AB
Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB
 

Kontakta oss