I vår maskinpark

Pinachosvarv

För att kunna skapa kundunika stållösningar krävs kompetens och kunnighet för hur våra maskiner används på ett optimalt sätt. Detta inkluderar även vår avancerade pinachosvarv. Med pinachosvarven kan vi producera precisionskomponenter för olika ändamål, där ibland industriella delar, verktyg och prototyper. 

Tack vare vårt teams kunskaper och pinachosvarvens möjligheter kan vi  leverera pålitliga och högkvalitativa slutprodukter. Alltid med kundens unika behov och önskemål i fokus.

Kundspecifika lösningar med vår avancerade pinachosvarv

Högteknologisk precision

En av de främsta fördelarna med vår pinachosvarv är dess precision. Den avancerade teknologin möjliggör exakta svarvningar och dimensionella toleranser som uppfyller de strängaste kraven. 

Vår skickliga personal har expertisen att arbeta med olika material och utföra noggranna svarvningar för att skapa komponenter som passar perfekt till dina behov.

Mångsidighet

Mångsidigheten hos vår pinachosvarv är en annan anmärkningsvärd egenskap. Den kan bearbeta olika typer av stål och andra material, inklusive aluminium, koppar och rostfritt stål. 

Oavsett om det handlar om en engångsbeställning eller en större produktionsomgång, kan vi anpassa vår pinachosvarv för att möta dina specifika tillverkningsbehov och leverera produkter av högsta kvalitet, i rätt tid och enligt dina krav.

Kundunik slutprodukt

Med vår pinachosvarv kan vi producera en rad komponenter och produkter som är skräddarsydda för dina specifika behov. Vi kan tillverka precisionsdelar för olika ändamål, inklusive industriella komponenter, verktyg, maskindelar och prototyper. 

Oavsett om du behöver enkla eller komplexa former, fina detaljer eller robusta konstruktioner, kan vår pinachosvarv leverera resultat av högsta kvalitet.

Kundunika lösningar framställda med hjälp av vår:

Pinachosvarv
Bergreningsskopa

Pinachosvarven har möjligjort framställning av en bergreningsskopa med unika och kundanpassade mått. Skopans utformning varierar traditionellt beroende på hur och till vad den ska användas. 

Berggreninsskopor är oumbärliga verktyg inom bygg- och anläggningsindustrin. Därför är väldigt glada att vi kunde anpassa vår kunds skopa helt enligt önskemål. 

Skopan kommer att skapa möjligheter till ett mer effektivt arbete för vår kund vid exempelvis schaktning, grävning och liknande projekt. 

Rälshjul

Här har vi skapat ett specifikt mått på rälshjul utifrån önskemål från kund. Rälshjulet är tillverkat i stål för att stå emot de hårda påfrestningar som det får utstå när det är i drift. 

Med hjälp av pinachosvarven kunde vi skapa rälshjul som är stabila och smidiga, vilket leder till en ökad säkerhet för vår kund och pålitliga transporter.

Valsar

Med detta maskinverktyg kan vi producera precisionskomponenter för olika ändamål, inklusive industriella delar, verktyg och prototyper. Vår pinachosvarv levererar pålitliga och högkvalitativa resultat för dina unika tillverkningsbehov. 

Produktion av precisions-komponenter

Med detta maskinverktyg kan vi producera precisionskomponenter för olika ändamål, inklusive industriella delar, verktyg och prototyper. Vår pinachosvarv levererar pålitliga och högkvalitativa resultat för dina unika tillverkningsbehov. Hur kan vi hjälpa dig?

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Kontakta oss