I vår maskinpark

Bäddfräs

Vi skapar skräddarsydda komponenter till ditt projekt med vår bäddfräs. Bäddfräsen är en mångsidig maskin som har egenskapen att kunna bearbeta omfattande storlekar av stålprodukter och omvandla dessa till komplexa precisionsprodukter.

Bäddfräsens avancerade teknik

Vi på Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage strävar i alla projekt att överträffa sina förväntningar. Med avancerad teknik i vår maskinpark, ett team med erafrenhet och stort engagemang är vi din partner som levererar stålkomponenter av högsta kvalitet som gör att du kan färdigställa ditt projekt med goda resultat.

 

Bearbetning

Vår bäddfräs styrs digitalt och genom dess avancerade teknik kan vi arbeta effektiv med framställningar av dina komponenter. Inte bara tideffektivt utan även kostnadseffektivt eftersom bäddfräsens avancerade teknik ser till att vi får minimalt med materialspill. Det gör at vi kan erbjuda snabbare och billigare leveranser för dig som kund!

Komplexa former

 Bäddfräsen är ett fantastiskt verktyg för dig som efterfrågar komponenter i komplexa geometriska former. Vare sig du är i behov av en prototyp, skräddarsydda stålkomponenter eller unika designdelar så har vår bäddfräs kapaciteten att framställa dessa.

Storleksanpassning

Behöver du hjälp att forma stora plåtar eller skapa kompakta komponenter? Vi bearbetar, skär ut och formar. Utefter dina specifikationer behandlar vår bäddfräs stålet tills sluprodukter matchar dina önskemål.

Utmärkt finish

Kombinerat med den enastående precision som vår bäddfräs arbetar med så leverera den även en slutprodukt med perfekt ytfinish. Denna aspekt är extra viktigt på komponenter som ska användas i projekt där estetiken ska vara iögonfallande.

Vi är med dig hela vägen

Vår service och våra tjänster sträcker sig från idé, ritning och konstruktion till slutprodukt. Viär med dig hela vägen och tillsammans med våra systerbolag i koncernen Boträsk Holding kan vi erbjuda unika helhetslösningar.

 

Varför anlita oss?

Vårt team besitter lång erfarenhet och stor kunskap inom stålbearbetning. Medarbetarnas kompetenser i kombination med den högpresterande bäddfräsen gör att vi är din trygga partner för skräddarsydda lösningar till dina projekt.

Kostnads-effektivitet

Bäddfräsens avancerade teknik effektiviserar produktionen både tids och materialmässigt. Framnställningen går fort och materialavfallet minimalt.

Korta ledtider

Snabba ledtiderSnabba leveranser ät alltid en fördel. Men ibland kan det vara avgörande för projektet. Tack vare bäddfräsen kan vi vara din pålitliga partner med snabba leveranser av dina stållösningar.

Garanterad kvalitet med bäddfräs

Vi vet att de slutprodukter vi levererar alltid är av högsta kvalitet och att de uppfyller de tuffaste kraven i branschen du verkar i. Vår noggrannhet, erfarenhet och kompetens gör att vi kan garantera stålkvalitet av högsta standard.

Bäddfräs är en av de maskiner vi har i vår moderna maskinpark

Stålkomponenter med verkligt värde

Vi har möjlighet att leverera hållbara och effektiva lösningar till dig om verkar i bygg- och anläggningsbranschen, fordonsindustrin, tillverkning eller annan sektor där stålkomponenter i specifika utföranden krävs.

Varmt välkommen att kontakta oss för satt berätta om ditt projekt. Tillsammans ser vi till att unika stållösningar enligt dina önskemål och behov.

Kontakta oss!

Vad kan vi göra för dig? Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom kort.

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Kontakta oss

Koncernbolag

AU Kross AB
Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB