I vår maskinpark

Arborrverk

I vår mångsidiga maskinpark finns bland annat vårt högkvalitativa arborrverk. Tillsammans med den breda expertis inom plåtskärning, svarvning, konstruktion, svetsning och maskinbearbetning som vi besitter, omvandlar vi din vision till verklighet.

Avancerat arborrverk

Styrning: CNC
Bord: 1210×600 mm
Höjd & Vertikalrörelse: 1600 mm
Max vikt på bord: 12 ton

arborrverk i HMMs maskinpark
Kundunika lösningar med arborrverket

Visionen som vi alltid arbetar efter är att erbjuda specialanpassade lösningar som uppfyller just dina behov och specifikationer. Maskinen ger oss oändliga möjligheter för att skapa och leverera ståldetaljer som är exakt anpassade till din design och projektets krav. Nedan berättar vi mer om vad vi kan skapa med vår avancerade maskin.

Korta ledtider

Arborrverket är en högeffektiv maskin som gör att vi kan garantera dig korta ledtider.

Hållbarhet & kvalitet

Vi är genuint engagerade i framställningen av dina komponenter. Med högpresterande maskiner levererar vi lösningar av högsta stålkvalitet som uppfyller även de tuffaste av krav i olika branscher.

Två manliga kollegor arbetar tillsammans i maskinparken på en röd svarvmaskin

Kostnadseffektivt

Expertis + avancerad maskin = effektivisering av produktionsprocessen. Både vad gäller tid och materialavfall.

Helhetslösningar

Tillsammans med våra systerbolag i Boträsk Holding koncernen kan vara din partner från idé och ritning till färdig produkt och montering/installation.

Möjligheter med vårt arborrverk

Exakta hålmått för precisionskonstruktion

Arborrverkets avancerade borrteknik möjliggör specialanpassade leveranser i form av hål borrade i ståldetaljer. Maskinen tillåter oss att arbeta snabbt och effektivt men med en enastående precision vilket är avgörande för att få till ett exakt hålmått. Så att din slutprodukt kommer att passa perfekt vid montering eller fästning.

Exakta vinklar & längder med arborren

Vår maskin används inte endast för att borra hål, vi använder det även för skärning och för bisoring. Maskinen gör det möjligt för oss att ta fram ståldetaljer med de exakta vinklar och längder som du har behov av.


Hålkraning för tätslutande hål

Har du ett projekt där gängade hål är det måste för montering och fästning? Arborren är maskinen som utan problem skapa tätslutande gängade hål, dessutom med en exakt precision så att dina komponenter garanterat är kompatibla med varandra.

Fräsning & spårning möjliggör framställning av exakta former

Som du märker är arborrverket en flexibel multimaskin. Tack vare att den även är utrustad för spårning och avancerad fräsning så kan vi framställa komplexa former med exakthet. Kvalitet och finish är ledord som kan appliceras på alla våra slutprodukter, vare sig det gäller prototyper, maskindelar eller komponenter.

kvalitetsarbete genomfört av gasskärmaskin
Modern maskinpark och kompetent team

Väljer du oss på Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage som din partner för leveranser av unika stålkomponenter får du inte bara tillgång till vår avancerade maskinpark, däribland arborrverket. 

Du får också tillgång till vårt teams långa erfarenhet, genuina engagemang och breda kunskap samt systerbolgane inom vår koncern, bla Hallstaviks Schakt och Svensk Markentreprenad

Ett nära samarbete och hållbara kundrelationer

För oss är hållbara och långvariga kundrelationer viktiga. 

Nöjda kunder är återkommande kunder. Därför tar vi vara på vår långa erfarenhet, stora kunskap och brinnande engagemang när vi skapar kundunika lösningar av hög kvalitet.

Kontakta oss!

Vad kan vi göra för dig? Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom kort.