I vår maskinpark

Kantpress

I vår mångsidiga maskinpark finns bland annat vårt högkvalitativa kantpress. Tillsammans med den breda expertis inom plåtskärning, svarvning, konstruktion, svetsning och maskinbearbetning som vi besitter kan vi hjälpa dig att gå från idé till slutprodukt.

Framställning av komponenter för många branscher

Kantpressade komponenter efterfrågas i många skilda branscher pga kantpressens egenskaper att förbättra produktkvalitet, effektivisering av processer och kapaciteten för att kunna möta unika krav. Det är inte ovanligt att företag inom följande branscher drar nytta av kantpressens möjligheter. 

40′ svarvens komponenter gör nytta inom:

  • Byggföretag
  • Gruv- och jordbruksföretag
  • Energiföretag
  • Transportföretag
  • Tillverkningsföretag
  • Medicin- och sjukvårdsföretag
  • Inredning och design
  • Olje- och gasföretag
  • Rymdföretag
kantpress
Kundunika lösningar med kantpressen

Vi strävar alltid efter är att leverera specialanpassade lösningar som uppfyller dina behov och exakta specifikationer. Kantpressen ger oss oändliga möjligheter för att skapa och leverera ståldetaljer. Nedan berättar vi mer om vad vi kan skapa för dig och ditt projekt.

Möjligheter med vår kantpress

Chassin och kapslingar

Vi kan använda vårt kantpress för att tillverka kapslingar och chassin för elektronik, maskiner och andra produkter. Kapslingar kommer att vara precis anpassade för att skydda och rymma dina komponenter.

Rör och balkar

Kantpressen möjliggör formning av rör och balkar. Denna typ av komponenter efterfrågas ofta i projekt inom konstruktion och tillverkning av stålskelett och strukturer.

Stålplåtar med precisa böjar

Kantpressen skapar böjning av stålplåtar med extrem precision och exakta vinklar på plåtdetaljerna till ditt projekt. Verkar du inom fordonsindustrin, byggnation eller andra sektorer och söker komponenter kan vi skapa stålplåtarna som fattas i ditt projekt.

Unika designkomponenter

Med kantpressen kan vi skapa räcken, stolpar och dekorativa detaljer. Inte bara va högkvalitet och hållbara utan även med en fin slutfinish. Med hjälp av kantpressens egenskaper kan du sätta en unik touch på ditt arkitektoniska projekt och på din inredningsdesign.

Gedigen kunskap ger optimerad maskinhantering
 

Med vår gedigna och långa erfarenhet inom branschen besitter vi stor kunskap inom manuella och CNC-styrda maskiner för svarvning, fräsning och alborrning.

Kompetensutveckling internt och externt

Kontinuerlig intern- och extern utbildning håller oss uppdaterade och i framkant inom branschen. Vi besitter även de certifieringar som krävs för användning av våra maskiner och de arbeten vi utför.

Vi investerar löpande i vidareutbildning och kompetensutveckling. Detta för att säkerställa att vi håller oss i framkant i branschen genom att våra anställda ständigt är uppdaterade med de senaste teknikerna.

Korta ledtider

Kantpressen är en högeffektiv maskin som effektiviserar vårt arbete och gör att vi kan garantera dig korta ledtider.

Hållbarhet & kvalitet

Vi är genuint engagerade i framställningen av dina komponenter. Med högpresterande maskiner levererar vi lösningar av högsta stålkvalitet som uppfyller även de tuffaste av krav i olika branscher.

kantpress

Kostnadseffektivt

Expertis + avancerad maskin = effektivisering av produktionsprocessen. Både vad gäller tid och materialavfall.

Helhetslösningar

Tillsammans med våra systerbolag i Boträsk Holding koncernen kan vara din partner från idé och ritning till färdig produkt och montering/installation.

Hållbara kundrelationer - nyckeln till lyckade samarbeten

För oss är hållbara och långvariga kundrelationer viktiga. 

Nöjda kunder är återkommande kunder. Därför tar vi vara på vår långa erfarenhet, stora kunskap och brinnande engagemang när vi skapar kundunika lösningar av hög kvalitet.

Låt oss skapa din unika stållösning

Väljer du oss på Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage som din partner för leveranser av unika stålkomponenter får du inte bara tillgång till vår avancerade maskinpark, däribland arborrverket. 

Du får också tillgång till vårt teams långa erfarenhet, genuina engagemang och breda kunskap samt systerbolgane inom vår koncern, bla Hallstaviks Schakt och Svensk Markentreprenad

Kontakta oss!

Vad kan vi göra för dig? Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom kort.

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Kontakta oss

Koncernbolag

AU Kross AB
Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB