I vår maskinpark

Gasskärmaskin

Det nyaste tillskottet i vår maskinpark är vår högpresetrande gasskärmaskin, vilket är en av våra värdefullaste tillgångar. Den skapar oerhörda möjligheter för oss att effektivisera vårt arbete och därmed både snabbare och mer precisa leveranser till våra kunder.

Gasskärmaskinens unika kombination

Vår maskin är en av ytterst få i hela Sverige som har just den unika skärkombination som vår maskin besitter.

Tack vare vår nyaste maskin i parken kan vi effektivisera vårt arbete. Gasskärmaskinens skärhastighet är 56 gånger snabbare vilket leder till fler färdiga produkter under kortare tid och snabbare leveranser till våra kunder.

Styrning: CNC 

Bord: 3000 x 1500 mm

Kapacitet: Fasskärning upp till 47 grader +/-​

gasskärmaskin

Precision och snabbhet

Vår högpresterande gasskärmaskin kan utföra plåtskärning med både precision och snabbhet. Maskinens gas tillsammans med värme möjliggör utskärning av många typer av stålmaterial i skilda tjocklekar men med minimal ansträngning.

Med maskinen kan vi framställa detaljer och små komponenter  med minsta möjliga felmarginal och perfekt skärning.

Komplexa geometrier och exakta dimensioner

Utöver plåtskärning dra vi nytta av maskinen även vid maskinbearbetning av ståldetaljer. Den kan skapa komplexa geometrier och exakta dimensioner i stål, så att vi kan möta och även överträffa kundens önskningar och specifikationer vare sig det gäller vilka designkrav som ställs. 

Förberedande för svetsning

Gasskärmaskinen hjälper oss att förbereda ståldelar inför att de ska tas vidare för svetsning. Eftersom skärningen kan genomföras så precist så underlättar detta oerhört när fogarna sedan ska sammansvetsas. Vilket leder till starka och hållbara konstruktioner. Slutprodukten får därmed en enastående hållbarhet. 

 

 

kvalitetsarbete genomfört av gasskärmaskin
Gasskärmaskinen skapar oändliga möjligheter

Denna maskin ger oss oändliga möjligheter när det kommer till flexibilitet och anpassning. Det ger oss resursen att kunna skapa skräddarsydda leveranser som uppfyller även de mest krävande efterfrågningar av lösningar.

Låt oss skapa din skräddarsydda lösning

Vi erbjuder högkvalitativa plåtskärningar, svarvning, maskinbearbetning, svetsning och konstruktion av stålprodukter. När du anlitar oss kan du förvänta dig skräddarsydda lösningar med lång hållbarhet och av enastående kvalitet.

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan möta dina specifika behov och önskemål.

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Kontakta oss