I vår maskinpark

Bandsåg

Vi skapar skräddarsydda komponenter till ditt projekt med vår bandsåg. Vare sig du arbetar inom tillverkningssektorn, fordonsindustrin, bygg- och anläggningsbranschen eller annan sektor kan vi erbjuda dig effektiva och pålitliga stållösningar så att du kan färdigställa ditt projekt. 

Bandsågens kraftfulla precision

Vår bandsåg är kraftfull nog att skära genom tjocka stålmateriel med precision. Kräver ditt projekt grövre ståldetaljer med precisa, skarpa och rena skärningar? Vi hjälper dig gärna med din lösning!

bandsåg

Vad kan vi skapa för dig med vår bandsåg?

Precisionsskärning

Vår bandsåg gör det möjligt för oss att skapa stålrör med hög precision. Behöver du rör för rörsystem, stödsystem eller andra ändamål, kan vi tack vare bandsågen säkerställa att de är skurna helt enligt dina krav.

Anpassade stålplattor

För applikationer som kräver specialdesignade stålplattor, kan vi använda vår bandsåg för att skapa dem med exakthet. Plattorna kan utformas i unika geometriska former, med hål och anpassade skärningar för dina ändamål.

Måttanpassade stålplåtar

Med bandsågen kan vi framställa exakta former och storlekar på dina stålplåtar. Detta kan vara till stor nytta för dig som behöver plåtar för applikation, konstruktion eller tillverkning. Detta är särskilt användbart inom bygg- och konstruktionsindustrin.

Specialdesignade balkar och profiler

Balkar och profiler i specialanpassade mått används i en mängd olika projekt bla. tillverkning och byggande av strukturer och maskiner. Tack vare bandsågen kan vi möta dina exakta behov och önskemål för stålbalkar och profiler.

Varför anlita oss?

Vårt team besitter lång erfarenhet och stor kunskap inom stålbearbetning. Medarbetarnas kompetenser i kombination med den högpresterande bandsågen gör att vi är din trygga partner för skräddarsydda lösningar till dina projekt.

Kostnads-effektivitet

Bäddfräsens avancerade teknik effektiviserar produktionen både tids och materialmässigt. Framnställningen går fort och materialavfallet minimalt.

Korta ledtider

Snabba ledtiderSnabba leveranser ät alltid en fördel. Men ibland kan det vara avgörande för projektet. Tack vare bäddfräsen kan vi vara din pålitliga partner med snabba leveranser av dina stållösningar.

Helhetslösning -
vi är med dig från idé till slutprodukt

Vår service och våra tjänster sträcker sig från idé, ritning och konstruktion till slutprodukt. Vi är med dig hela vägen och tillsammans med våra systerbolag i koncernen Boträsk Holding kan vi erbjuda unika helhetslösningar.

 

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och ta reda på hur vår bandsåg och vårt team kan göra skillnad för dig.

Tillsammans skapar vi din lösning – unik, kostnadseffektiv och högkvalitativ! 

Kontakta oss!

Vad kan vi göra för dig? Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom kort.

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Kontakta oss

Koncernbolag

AU Kross AB
Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB