I vår maskinpark

40' svarv

Vår 40-tums svarv möjliggör metallbearbetning med målet att skapa och forma olika typer av cylindriska komponenter och detaljer. Svarven har egenskaper att kunna hantera material med en diameter upp emot 40 tum.

Dubbasvstånd: 8300 mm
Maxswing: 2000 mm

Nytta för många branscher

Våra kunder är kända för att verka i många skilda branscher. Vår 40′ svarv är en flexibel maskin som skapar avgörande och specialanpassade komponenter till:

  • Fordonsindustrin
  • Energi- och Kärnkraftsindustrin
  • Olje- och Gasindustrin
  • Flyg- och Rymdindustrin
  • Maskinbyggnadsindustrin
  • VVS- och Sanitetsbranschen
  • Tillverkningssektorn
  • Konstruktionsindustrin
40' svarv

40' svarv möjliggör framställning av

Kopplingar och precisionsrör

Vi kan producera precisionssvarvade rör och kopplingar som används i VVS-system, hydraulik, och andra rörsystem.

Axlar och axeldelar

Vår 40-tals svarv kan skapa specialanpassade axlar med exakt tolerans och form. Dessa används i fordonstillverkning, maskiner och mycket mer.

Hydrauliska cylinderformar

Vår svarvningstjänst används ofta för att skapa cylinderkroppar och stänger för hydrauliska system.

Tråd- och skruvgängor

Vi kan skapa specialdesignade tråd- och skruvgängor på olika komponenter för att möta unika krav.

Ventiler

Våra svarvade komponenter används ofta i tillverkningen av ventiler, armaturer och kopplingar för att säkerställa korrekt flödeskontroll och tätning.

Komponenter för rymd- och flygindustrin

Inom flyg- och rymdindustrin kan vi använda vår svarv för att skapa avancerade komponenter som krävs för luft- och rymdfarkoster.

Varför ta hjälp av oss?

Att ta hjälp av oss för att framställa dina komponenter med 40′ svarven har många fördelar. Du behöver tex inte äga maskinen själv eller ha kunnig, utbildad personal vilket leder till stora kostnader för ditt företag. Andra fördelar med att låta oss hjälpa dig med din komponent är:

Skräddarsydda lösningar: Vårt mål är att varje projekt ska uppfylla just dina specifika behov och krav.

Material av hög kvalitet: Vi använder oss endast av material av hög kvalitet så att vi därmed kan garantera att slutprodukten blir hållbar och pålitlig.

Engagerade experter: Vårt team av tekniker har lång erfarenhet, är engagerade och flexibla. Alltid med dig som kund i fokus!

40' svarv

Vi garanterar våra kunder kvalitetslösningar

Du som kund hos oss på Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage kan känna dig helt trygg med att den lösning du beställer av oss kommer vid färdigställning att vara av högsta kvalitet och möta de behov som du eller ditt företag har. Därför är det viktigt för oss att kvalitetssäkra vårt arbete, genom samtliga led i vår verksamhet.

Vi levererar
helhetslösningar

Vi på Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage ingår i en koncern med våra systerbolag Hallstaviks Schakt och Svensk Markantreprenad. Det gör oss unika och möjliggör leverans av helhetslösningar till våra kunder där vi besitter hög kompetens i samtliga delar. 

Kontakta oss!

Om du behöver kundspecifika produkter i stål och rostfritt, kan du lita på att tillgång till vår maskinpark och vårt dedikerade team levererar resultat av högsta kvalitet.

Din trygga leverantör av kundspecifika lösningar i stål och rostfritt.

Koncernbolag

AU Kross AB
Boträsk Holding AB
Boträsk Fastigheter AB
Hallstaviks Entreprenad AB
 

Kontakta oss